Despre Noi

Restaurantul AROMA Vaslui are dorința să fie unic, prin cea mai frumoasă locație din Vaslui, și mai ales prin bucătăria elaborată, frumoasă, plină de pasiune și nu în ultimul rând accesibilă. Am creat un meniu divers, în care bucătăria tradițională și internațională se îmbină armonios cu specialități savuroase însoțite de cele mai faimoase vinuri românești, cu delicioasa Pizza preparată în cuptor pe lemne, la care se adaugă sosurile speciale și brânza fină, cu preparate pe bază de carne, pește, fructe de mare, asortate cu salate sofisticate. Vă propunem să savurați și cele mai bune deserturi acompaniate de cele mai fine băuturi, cele mai alese vinuri și întotdeauna de o muzică de calitate.

În speranța că vom reuși să vă satisfacem rafinatele dumneavoastră gusturi, în sezonul cald este deschisă și terasa Aroma, unde vă așteptăm cu plăcere și nerăbdare să petrecem clipe cu adevărat minunate urmărind video proiecții ale competițiilor sportive, să savurați o halbă de bere, sau să luați masa alături de familie și prieteni într-un cadru intim și elegant.

Restaurantul nostru oferă și servicii de catering prin comenzi telefonice zilnic între orele 10-22. Vă oferim conexiune de internet wireless (parola de acces vă va fi furnizată la cerere) și avem plăcerea de a vă ura bun venit zilnic, între orele 10:00 – 24:00.

Ne dorim ca fiecare persoană care ne-a trecut pragul să fie mai mult decât client – să devină prietenul nostru pentru că, pe prieteni nu îi dezamăgești niciodată!

Bine ai venit la restaurantul nostru, prieten drag!

Aroma

Comenzi si rezervari!
0743/123 333 Intre orele:
09-24h